lunes, 15 de junio de 2009

Propostes Festa Major '09

El tema de la Festa Mojor ens preocupa a tots. Tots voldríem tenir una Festa Major digna. Per això hem pensat que,a través del mateix facebook o del blog: http://joveslaseu.blogspot.com/ , podríeu anar posant propostes sobre grups o idees que s'us passin pel cap. Ja que l'Ajuntament no ha sabut fer una pàgina web on tothom pugui dir la seva, nosaltres ho farem i ja els hi farem arribar.

Gràcies per la vostra col·laboració,

Joves de la Seu

6 comentarios:

  1. Em sembla una idea magnífica!

    A mi m'agradaria que aquest any i hagués algún grup català, dels forts, com Lax'n'Busto, Brams, que la festa la pose'n ells, o dels que ja han vingut, Obrint Pas, Pastorets Rock...

    També m'agradaria que vingués Betagarri, o La Gossa Sorda, sería genial, i que amb els grups que vinguessin que també poguéssim comprar alguna samarreta de record, ja que a d'altres concerts que he anat als grups citats anteriorment, en veníen, i amb quantitat.

    A part de la música, també estaría be alguna activitat per més de joves, o que les entrades a alguns llocs que organitzi l'ajuntament no siguessin tan cares, o per almenys els habitants de La Seu.

    Suposu que tinc algunes coses més a dir, però en són tantes que ara mateix no em venen al cap.


    Això si, que SI US PLAU, situin els concerts i les atraccions a una altra banda, o almenys que esfaltin el terra, per que l'any passat va ploure i va quedar tot fet un xafec, i tothom es va queixar més que res sobre això.

    Bé, doncs sort, i haviam si ens fan una mica de cas! ;)


    Joan.

    ResponderEliminar
  2. Estic totalment d'acord amb el que diu el Joan. La FM hauria de ser per tothom i s'haurien de portar grups de tots els gustos i per tothom. Catalans, espanyols i de diferents estil. Per descomptat que s'haurien de treure les firetes i fer elgun arreglo amb lo del terra sense asfaltar.

    ResponderEliminar
  3. LA FESTA MAJOR CADA ANY ES UNA MERDA!!
    LES FIRETES ALLA AL POLI UNA BERGONYA NOSALTRES AMB LA "COGORZA" Y LES MARES AMB EL COCHETS X ALLI.
    NO PORTAR TANS GRUPS CATALAN!!I ASOBRE K NO EL CONEIX NI DEW NOMES 4 BRUTS!!
    K TORNIN LA SESIO DELS DJ!! PODRIEM PORTAR EL DJ TIESTO!! JO I MOLTES PERSONES DE LA SEU I NO DE LA SEU PAGARIEM X VEUREL, ES UN DJ MOLT RECONEGUT X TOT EL MON. I ESCLAR K HU FESIN EN DISAPTE K HI PUGUI ANAR TOTOM. ( SI VOLEU ELS CALES )TAMBE PODEM PORTAR GRUPS COMERCIALS, AIXO SEMPRE CRIDE!! I NO MES IGUAL K PORTIN GRUPS CATALANS SI EL FIKEN EN DIMARS.
    LES PROPOSTES:
    DJ TIESTO, GABRI PONTE, GIGI D'AGOSTINO, REBEKA BROWN, COMERCIAL: JORGE GONZALEZ, LUIS LOPEZ & DANNY ULMAN,FLORIDA, MELENDI, DANI MATA, ESTOPA,INNA ETC.....
    ESPERO K EM FEU CAS EN ALGUNA COSA

    ResponderEliminar
  4. Sobre el que ha dit RBK:

    1.- Escriure en majúscules per Internet, es senyal de yell, o si ho vols traduït menyspreci als altres participants.

    2.- A mi també m'agradaria que vinguessin els grups o cantats o DJ's que has dit tu, i crec que hi ha molta gent que si que els pagaría, pero pagar per la festa major de la teva ciutat/poble, em sembla que ja es passar-se de la línia. A part de que un gent com aquesta no crec que amb tota la gent que pagui doni per portar-los aquí la seu. No són 4 duros que diguéssim, i amb lo famosos que són necessiten mínim 2 anys d'antelació per fer la reserva d'aquests DJ's/grups/cantats.


    Joan.

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  6. http://www.facebook.com/#/group.php?gid=223316373169&ref=ts

    ResponderEliminar